„Track time, be contemporary“

Види повеќе

e-сервиси

Електронски сервиси на здружението Анима Мунди

„Регистар на Животни“

Систем за електронска евиденција и либерирање „Регистар на Животни“.

Изгубено-Најдено

Специјализиран facebook сервис за изгубени и пронајдени миленици.

Webmail

Службен е-mail наменет за активисти на Анима Мунди.

Веб страна

Официјалната веб страна на Анима Мунди

Facebook фан-страна

Официјална Facebook страна

„ВегеФет“

Фестивал за веганска исхрана

Состаноци

online состаноци

Приемно време

Приемно време во канцеларија

За нас

Членство во меѓународни организации

 • Анима Мунди

  2009 год. - денес

  Здружението за зашитита на животни „Анима Мунди“ е основано во 2009 година во Скопје.

 • Националната награда за најдобра волонтерска организацијa

  Декември 2012 год.

  Анима Мунди е добитник на националната награда за најдобра волонтерска организацијa, со најдобра волонтерска практика која се доделува за прв пат во Македонија од страна на Владата на Република Македонија - Министерството за труд и социјална политика и Националниот совет за развој на волонтерство.

 • OIPA 31 juli 2012

  Јули 2012

  Членка на OKLAHOMA INDEPENDENT PETROLEUM ASSOCIATION.

 • The European Coalition to End Animal Experiments (ECEAE)

  Октомври 2011

  Членка на The European Coalition to End Animal Experiments (ECEAE)

 • European Vegetarian Union

  Јули 2011

  Членка на Европската вегетаријанска унија(European Vegetarian Union).

 • Be Part
  Of Our
  Story!

Anima Mundi Teams

Листа на координатори може да се најде на следниот линк

Односи со јавност

Public Relations Team

Вдомувања

Takes home Team

Човечки ресурси

Human Resources Теам

Правни совети

Lawyer's advice

ИТ и ИКТ

IT and ICT

Графички дизајн

Graphic Design

Соработка со здруженија

Collaboration with associations

Ветеринарни совети

Veterinary advice Теам

Преведувачи и лектори

Translators and proofreaders

Кучиња

Dog Team

Веганство

Vege Team

Мачиња

Cat Team

Крзно,производи од крзно, експерименти и лов

FUR Team

Стационари

Shelters Team

Институционално застапување

Institutions advocacy Team

Грантови

Grant Team

Финансиско водење документација

Financial documentations Team

Архивско водење документација

Archive documentations Team

Contact Us

Контактирајте на преку контакт формата!